Nadia is niet zomaar een meisje.

Nadia is best heel bijzonder!

Zo kan ze bijvoorbeeld met de vogels praten. Nu denk je natuurlijk: maar dat kán helemaal niet. Maar het is eerlijk waar!

 

Nadia woont met haar moeder in een idyllisch stadje in Mexico. In die omgeving beleeft zij allerlei kleine avonturen. Zij praat met vogels én heeft bijzonder haar. Nadat hun nestje uit een boom is gewaaid, mogen moedermus en vadermus hun drie eitjes uitbroeden in het haar van Nadia.

 

Het is het eerste deel van een serie tweetalige prentvertellingen (Nederlands / Engels) over Nadia. Voorlezen en prenten kijken vanaf ca. 4 jaar en al op jonge leeftijd kennis van de Engelse taal op te doen.

 

Bekroond met Witte Raaf 2010 door de International Youth Library te München.

 

Bij het boek hoort een luisterboek in het Nederlands en in het Engels, prachtig gesproken door Martijn Warnas. Gratis te downloaden op de website van Nadia en het fantastische haar. 

nadia en het fantastische haar
nadia esperanza
vb_pag_14_15
nadia03
nadia en esperanza
nadia nadia
nadia achterkant

Diverse illustraties voor het kinderblad Bobo dat bijna iedereen kent uit zijn of haar eigen jeugd (ze bestaan inmiddels meer dan 45 jaar),

 

Onder andere voor een kort zomerverhaal en zoekplaten voor een 9-delige serie over een klas en hun gekke meester. Humoristische verhalen voor groep 1 en 2, geschreven door Mina Witteman. 

 

hunkemoller streamer
hunkemoller
hunkemoller 3
hunkemoller 1
hunkemoller 2
hunkemoller schets
hunkemoller etalage

In 2006 illustreerde ik voor lingerieketen Hunkemöller de bekende voorjaarsactie '3e BH gratis'. Deze actie, nu vooral bekend door Sylvie Meis, werd (en wordt) altijd ondersteund door foto's van prachtige modellen. De keuze voor illustraties was een interessante.

 

Tijdens deze actie werden de etalages van alle Hunkemöller filialen in Nederland, België, Frankrijk en de Nederlandse Antillen, dichtgeplakt met een geïllustreerde raamstreamer van drie verschillende dames.  

 

Natuurlijk waren er ook labels, tassen en hingen de winkels vol met vrolijke mobiles.

© 2002 tot ooit - Natasja Exel. Easy.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now